Alle LEGO sets van april 2024

door | 5/03/2024 | Maandoverzichten | 0 Reacties

LEGO Icons Middeleeuws stadsplein (10332)

Maart was een uitzonderlijk drukke maand voor LEGO fans, dus in april gunt LEGO onze portefeuille wat welverdiende rust. Ontdek hieronder alle aangekondigde LEGO sets voor april 2024. Van zodra er een nieuwe set wordt aangekondigd, wordt dit overzicht ook bijgewerkt. Kom dus regelmatig terug om nieuwe sets te ontdekken! 

Dungeons & Dragons: het verhaal van de rode draak (21348)

We hebben er even op moeten wachten, maar in april kunnen we eindelijk aan de slag met het resultaat van de samenwerking tussen LEGO en Wizards of the Coast. De LEGO Ideas Dungeons & Dragons set bevat onder andere een bouwbare taverne, kerker, toren en een gigantische rode draak die om de toren kan worden gewikkeld. Ook ontvang je 6 LEGO minifugren en een speciale campagne geschreven door het D&D team.

Adviesprijs: 359,99 euro

lego ideas dungeons and dragons het verhaal van de rode draak

LEGO Batman: De animatieserie Gotham City (76271)

Ontdek de skyline van Gotham City met een indrukwekkend model van maar liefst 4210 onderdelen en een breedte van ruim 76 centimer. Je kiest zelf of je het model op een kast zet met de bijgeleverde standaard, of als je het aan de muur monteert. Fans van het Batman universum zullen heel wat (verborgen) details ontdekken in Wayne Manor, de Batca, Arkham Asylum en meer. Ook ontvang je 4 minifiguren: Batman, The Joker, Harley Quinn en Catwoman. 

Adviesprijs: 299,99 EUR 

Batman: De animatieserie Gotham City (76271)

LEGO Friends Ruimterover (42602)

Bouw een ruimterover en ga op buitenaardse avonturen met Olivia, William en hun astronautenhond. Maak gebruik van de zweefscooter en ga op zoek naar tekenen van buitenaards leven. Achteraf onderzoek je alles nauwkeurig in je wetenschappelijk laboratorium. De set bestaat uit 514 onderdelen en is ca. 12 cm hoog, 17 cm lang en 12 cm breed. 

Adviesprijs: 49,99 EUR

Koop de LEGO Friends Ruimterover (42602) bij Bricking Awesome 

lego friends ruimterover 42602

LEGO City Ruimtelaboratorium (60439)

Bouw een koepelvormig ruimtelaboratorium en vouw het open om de kamers te ontdekken, waaronder een botanische toren met buitenaardse planten, controlekamer met 2 werkplekken, slaapvertrek en een keuken met sap- en waterautomaten. Ga ook aan de slag met een verkenningsvoertuig met rolstoeltoegang, een drone die voedsel bezorgt, 2 ruimteminifiguren en een alienfiguur. Aan de hand van de 2 luchtsluiselementen koppel je het model aan andere compatibele LEGO ruimtesets. 

Adviesprijs: 39,99 EUR 

Koop het LEGO City Ruimtelaboratorium (60439) bij Bricking Awesome

LEGO City Ruimtelaboratorium (60439)

LEGO Technic Lamborghini Huracan Tecnica – oranje (42196)

Deze set is niet bepaald nieuw te noemen aangezien de exacte set eerder al verscheen in het groen. In april lanceert LEGO echter een oranje versie. De set bestaat uit 806 onderdelen en komt onder andere met een replica van de V10-motor, werkende besturing en deuren die openen.

Adviesprijs: 52,99 euro

lego-lamborghini-huracan-tecnica-oranje

LEGO Marvel Iron Spider-Man bouwfiguur (76298)

Bouw een verstelbare constructiefiguur van Spider-Man met 4 verstelbare robotarmen zoals we het voor het eerst zagen in de film Spider-Man: Homecoming. De set bestaat uit 303 stenen en is zo’n 27 centimeter hoog.

Adviesprijs: 34,99 euro

lego iron spider-man bouwfiguur

LEGO Marvel Green Goblin bouwfiguur (76284)

Zorg dat je Spider-Man bouwfiguur zich niet verveelt en bouw ook zijn vijand: Green Goblin! Klik hem op zijn zweefvliegtuig en maak gebruik van de 2 pompoenschieters om Spider-Man een echte uitdaging te bezorgen.

Adviesprijs: 37,99 euro

lego marvel green goblin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *