3 nieuwe LEGO Super Mario sets en LEGO Mario Kart: dit zijn alle onthullingen van de LEGO MAR10 Day Stream

door | 10/03/2024 | Nieuws | 0 Reacties

lego super mario stream

Naar aanleiding van MAR10 DAY heeft LEGO in een korte livestream van 8 minuten drie nieuwe LEGO Super Mario sets onthuld, samen met de langverwachte aankondiging van LEGO Mario Kart. 

In een 8-minuten durende livestream heeft LEGO drie nieuwe LEGO Super Mario sets aangekondigd. Alle sets verschijnen op 1 augustus 2024. 

LEGO Super Mario – Gevecht met Roy bij Peach’ kasteel (71435)

Bouw Peach haar kasteel en ontdek hoe de herbouwbare muren instorten door de belegering van Roy. Het is de eerste keer dat we Roy in een LEGO Super Mario set zien, maar de set komt ook met een Chain Chomp en Toad. Spelers maken gebruik van een LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuur (niet inbegrepen) om Roy te verslaan, controle over de Chain Chomp te krijgen en verborgen actietags te ontdekken. 

LEGO Super Mario Gevecht met Roy bij Peach’s kasteel (71435) verschijnt op 1 augustus 2024 voor een adviesprijs van 64,99 euro. 

LEGO Super Mario - Gevecht met Roy bij Peach' kasteel (71435)

LEGO Super Mario – King Boo’s spookhuis (71436)

Zoek naar de sleutel van de schatkist in King Boo’s spookhuis. Het spookhuis kan makkelijk worden opengeklapt zodat je alle details kan ontdekken, zoals de opstijgende sofa. Met een LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuur (niet inbegrepen) verzamelen spelers beloningen en verslaan ze Boo en Dry Bones. De set komt met 4 LEGO Super Mario speelgoedfiguren: King Boo, een gele Baby Yoshi, een Dry Bones en een Boo. 

LEGO Super Mario King Boo’s spookhuis (71436) verschijnt op 1 augustus 2024 voor een adviesprijs van 74,99 euro. 

LEGO Super Mario - King Boo's spookhuis (71436)

LEGO Super Mario – De Bowser Exprestrein (71437)

Beleef wilde avonturen met een trein, een lorrie, 2 stations, een supersterblok, een vraagtekenblok en 6 LEGO Super Mario speelgoedfiguren: een Hammer Bro, Boom Boom, 2 Goomba’s en 2 Para-Biddybuds. Met een interactief LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuur (niet inbegrepen) achtervolg je de trein in de lorrie om zo de tegenstanders te verslaan. Rijd vervolgens met de Bowser Exprestrein naar het station en ontdek leuke details, zoals de rookpluim die op en neer gaat wanneer je de trein naar voren duwt. 

LEGO Super Mario De Bowser Exprestrein (71437) verschijnt op 1 augustus 2024 voor een adviesprijs van 119,99 euro. 

LEGO Super Mario - De Bowser Exprestrein (71437)

LEGO Mario Kart 

De livestream werd afgesloten met een langverwachte onthulling, namelijk de aankondiging van LEGO Mario Kart. Helaas werden er nog geen concrete plannen gedeeld en kunnen we voorlopig enkel speculeren over de voertuigen en tracks die uiteindelijk een LEGO-variant zullen krijgen. LEGO Mario Kart zal verschijnen in 2025. 

lego mario kart 2025

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *