Alle LEGO Star Wars sets van 2024

door | 6/03/2024 | Overzichten | 0 Reacties

lego stars wars boarding the tantive iv

In 2024 viert LEGO Star Wars zijn 25e verjaardag. We mogen ons dit jaar dus verwachten aan heel wat toffe LEGO Star Wars sets! Ontdek in dit overzicht alle aangekondigde LEGO Star Wars sets van 2024. Wanneer er nieuwe sets worden aangekondigd wordt dit artikel meteen bijgewerkt, dus kom regelmatig terug om nieuwe sets te ontdekken! 

LEGO Star Wars – Januari 2024

LEGO Star Wars Clone Trooper & Battle Droid Battle Pack (75372)

Beleef spannende confrontaties tussen de Clone Troopers en Battle Droids met een collectie minifiguren, voertuigen en accessoires. Bouw een Clone Shock Trooper en 3 Clone Troopers, 3 Super Battle Droids en 2 Battle Droids, een Speeder Bike met 2 noppenschieters, een Tri-droid met 3 schieters, een STAP Speeder en een verdedigingspost. 

Adviesprijs: 29,99 EUR

LEGO Star Wars De Crimson Firehawk (75384)

Speciaal ontworpen voor kleine helden die fan zijn van Star Wars: Young Jedi Adventures. Bouw de LEGO Star Wars Crimson Firehawk met cockpit, Speeder Bike en marktplaats met accessoires. Ook ontvang je 3 Star Wars personages (Nash Durango, Nubs en RJ-83).

Adviesprijs: 52,99 EUR

LEGO Star Wars – Maart 2024

LEGO Star Wars Millennium Falcon (75375)

Speciaal voor de 25e verjaardag van LEGO Star Wars werd er een jubileumversie van de Millennium Falcon uitgebracht. Dit middelgrote model zit vol authentieke details zoals de cockpit, grote motor achterin en kanonnen. Via een speciaal ontworpen standaard en jubileumsteen geef je het ruimteschip achteraf een mooi plaatsje. 

Adviesprijs: 84,99 EUR

Koop de LEGO Star Wars Millennium Falcon (75375) bij Bricking Awesome

LEGO Star Wars Tantive IV (75376)

Bouw een gedetailleerde versie van de Tantive IV die qua formaat perfect aansluit bij de nieuwe Millennium Falcon (75375). Ontdek alle details zoals de 11 motoren en turbolasers en geef het ruimteschip een mooi plaatsje op de standaard met exclusieve steen voor het 25-jarig jubileum van LEGO Star Wars. 

Adviesprijs: 79,99 EUR

Koop de LEGO Star Wars Tantive IV (75376) bij Bricking Awesome

LEGO Star Wars Invisible Hand (75377)

Vervolledig je nieuwe ruimteschipcollectie met de LEGO Star Wars Invisible Hand. Bouw de vloot van de Separatisten en ontdek de grote hangar waar Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi landden in hun starfighters in Star Wars: Revenge of the Sith. Na het bouwen plaats je het ruimteschip op een standaard met exclusieve jubileumsteen. 

Adviesprijs: 52,99 EUR

LEGO Star Wars Aan boord van de Tantive IV (75387)

Herbeleef de spannende overname van de Tantive IV door Darth Vader met deze bouwbare gang. Bouw de gang van de Tantive IV en beleef spannende blastergevechten tussen de Stormtroopers van Darth Vader en de Rebel Fleet Troopers van Kapitein Antilles. Met de hendels kan je de deur openblazen voor de spectaculaire entree van Darth Vader. Ook kan je zo de 7 meegeleverde minifiguren omvergooien. Tot de minifiguren behoren Darth Vader, 2 Stormtroopers, 2 Rebel Fleet Troopers en Kapitein Antilles. Ook ontvang je een exclusieve displaystandaard met vermelding van het 25-jarige jubileum van LEGO Star Wars. 

Adviesprijs: 54,99 EUR 

Koop de LEGO Star Wars Aan boord van de Tantive IV (75387) bij Bricking Awesome

LEGO Star Wars R2-D2 (75379)

De meest geliefde droid uit het universum krijgt een nieuwe middelgrote set van 1050 onderdelen. Het hoofd van R2-D2 is 360 graden te draaien en ook ontvang je een afneembaar derde been, periscoop en gereedschappen om aan R2-D2 te bevestigen. Om het helemaal compleet te maken ontvang je ook een speciale minifiguur van Darth Malak en R2-D2, plus een displaystandaard met vermelding van het 25-jarige jubileum van LEGO Star Wars. 

Adviesprijs: 99,99 EUR

Koop de LEGO Star Wars R2-D2 (75379) bij Bricking Awesome

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *